Hotspot not working

Post Reply
KC0RNP
Posts: 6
Joined: Sat May 29, 2021 10:03 pm

Hotspot not working

Post by KC0RNP » Sat May 29, 2021 10:22 pm

Hotspot not working for me with new CPS and new FW Roger posted

N1KY
Posts: 42
Joined: Sun May 24, 2020 10:46 pm

Re: Hotspot not working

Post by N1KY » Sat May 29, 2021 10:57 pm

Works for me with latest firmware on GD77. Go into settings and make sure it is turned on. The firmware update resets everything to default which turns hotspot mode off.

VK3KYY
Posts: 3663
Joined: Sat Nov 16, 2019 3:25 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Hotspot not working

Post by VK3KYY » Sat May 29, 2021 11:30 pm

I'll discuss with Daniel whether there is any reason we can't default the Hotspot mode to MMDVM rather than Off.

BlueDV users would need to change the setting, but I think 99% of users probably connect to PiStar or to a computer running MMDVMHost

User avatar
F1RMB
Posts: 1035
Joined: Sat Nov 16, 2019 5:42 am
Location: Grenoble, France
Contact:

Re: Hotspot not working

Post by F1RMB » Sun May 30, 2021 12:59 am

Hi,

I just saw on the OpenGD77 FB page that the problem is solved, right ?
Sometimes the problem is the cable connection.

About defaulting to MMDVM, I think it's possible now, I don't see a problem, yet ;)


Cheers.
---
Daniel
73 de Daniel.

VK3KYY
Posts: 3663
Joined: Sat Nov 16, 2019 3:25 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Hotspot not working

Post by VK3KYY » Sun May 30, 2021 1:05 am

F1RMB wrote:
Sun May 30, 2021 12:59 am
Hi,

I just saw on the OpenGD77 FB page that the problem is solved, right ?
Sometimes the problem is the cable connection.

About defaulting to MMDVM, I think it's possible now, I don't see a problem, yet ;)


Cheers.
---
Daniel
Cool. I'll change the default

Post Reply